follow me

@ Ice Skating....awesome!

ASSALAMUALAIKUM


masih ingat entry sebelum ni? 1 impian 1 harapan...tak ingat boleh rujuk balik ;)

finally! akhirnya! wow! yes! awesome!!!! arggghh...


tercapai gak impian dan harapan nak main ice skating ^___^
saya disini mengucapkan ribuan terima kasih kepada my oppa, laila and along(bf laila..hehe) kerana sudi membawa dan menemani saya dengan ikhlasnya untuk bermain bendalah ni.....hahaha....


ini suasana di Ice Skating, Sunway Piramid.....bestnya ^___^

mula-mula sampai rasa ragu-ragu nak main coz tak pandai tapi bila duk tengok orang lain syok duk main tak kira dah terus ke kaunter beli tiket....harganya rm20 seorang tapi kalau tak ada stokin and sarung tangan kena bayar rm33... mahal juga kan tapi tak pe coz tak de limit masa, so boleh main sepuas-puasnya sekali masuk ;)


nah ni muka gila kentang...terlampau happy dapat main agaknya...hehehe

ni my oppa......ok, jangan tengok lama-lama ;)

ramai yang datang dengan pasangan, kebanyakannya yang perempuan ajar lelaki main ice skating(tak tipu) ;)

9 comments:

Nelly The Strange said...

nelly tak reti main ! hahaha

musya said...

wah best nyee! ^^,

ShaFiz said...

nelly the strange : ala...mcm maen kasut roda jer...hehe

musya : bez klau pndai maen...kihkih ;)

AthirahAuni:) said...

untung la dpt maen ..hehe

ShaFiz said...

AthirahAuni: hahhaha....byk la untung, p la maen...bez ;)

miszz iha zariha said...

eeeiii.. best nye.. nak ikott jgaxx.. >_<

ShaFiz said...

@miszz iha zariha: jom la, kita pom rs nk maen lg... ;)

Syakir Rahman said...

hahaha...time aku first time maen pon, bebudak pompuan yg ajar aku :p

ShaFiz said...

hahaha...yeke... kn dh kata ;D