follow me

HEY KAMU! SUKA BABY COMEL TAK? MEH KLIK SINI CEPAT!!

 salam boys and girls.....

kat sini aku nak kamu semua berkenalan dengan anak saudara aku yang bernama
IZZ ANAQI.... ^_^
 aku tak mau tulis panjang2 sebab dah taw dah korang bukan nak baca sangat apa yang aku nak bobey kokdam-kokse...hahaha... paham??? tak paham skip jer... jom layan koleksi gambar anaqi yang aku ada...


'nama saya IZZ ANAQI BIN KHAIRUL HAFIZI'

ni daddy n mummy anaqi... ololo,cian yer.. comey muka nangis.. time ni baru nak belajar bergambar ;)

nah abik kau...tak malu da kali ni... da pandai buat muka macho..haha

comel yer....geram nak cubit pipi tu

dah pandai order menu dah...huhu.. mesti dia kata, 'mummy ni sibuk jer nak snap gambar, nak order makanan ni'..hehehe

'hey! intai jerawat saya ke?'

anaqi seronok dengan hadiah barunya ;)

'hey! baby girl..saya anaqi,nak berkenalan boleh?'hahaha...

buat bersepah kat office daddy nya....

heh2!! buat muka....eeeeee,comey budak ni...

wow,pipi chubby yer....comey2...;)

gigit bantal member office daddy..huhu

cak! sampai ke kotak! nakal yer anaqi ni....

'agagagaga....tolong,anaqi kena kurung'hahaha...

hensem boy ^_^

'cita2 anaqi nak jadi doktor'...;)

wah,makin pandai posing...ada kemajuan ;)


'yeay! teronok yer dapat maen air'

'iyah2,nape pelampong ni tak bergerak nie'hehe

'wah,gila kentang...kuat yer angin pantai'hahaha

'yes! saya dapat berdiri sendiri dah'

'hey semua,anaqi dah boleh jalan sendiri sekarang..bahagia yer' ^_^

and the lastly, bersama cik su...
ok,tok sah tengok lama2 gambar ni,cik su yer tak secomel anaqi..hehehe...


p/s: untung yer kalau dapat anak secomel anaqi... ^_^

2 comments:

mamasuri said...

ala comelnyer..wish dpt lah anak lelaki utk sy kali ni mcm anaqi kan...hehehe...

ShaFiz said...

amin....hehe